Deli Ziya yeni bir mesaj yazdı
Deli Ziya yeni bir mesaj yazdı
dr.can yeni bir mesaj yazdı
Olmaz. Bunlar 3milyon alırken 5 milyon avro istemek, bile bile maça çıkmamazlık etmek, paramı alamıyorum diyerek maçta bilerek gol yedirmek gibi huyları, kısaca takımı istisnasız her koşulda satmaları yok. Bunlar fazla ahlaklı, bize ahlaksız topçu lazım, futbolcu değil bak üstadım. Futbolu bir iş olarak kabul edip mesleğini icra eden değil. Şaklabanlıklar, şebeklikler, ahlaksızlıklar yapanlar lazım. Biz öyle seviyoruz.
Deli Ziya yeni bir mesaj yazdı
Böyle olumsuzluklari temenni etme ziya kardesim,futbol bir eylencedir ve öyle kalmasi lazim.taskinlik bize hicbirsey kazandirmaz.ne olursa olsun taskinlik yapmadan,küfür etmeden mac seyretmeyi ögrenmemiz lazim.
Deli Ziya yeni bir mesaj yazdı
Yahu kardeşim, haydi eksi vermiyeyim diyorum, ki zaten hiç vermedim, vermem,
Ama,
Diyelim ki Necip hariç hepsini anladım,
Lakin,
Salih’i neden gönderiyorsun?
Hadi Salih’i gönderdin,
Peki Salih’i niye gönderiyorsun?
Onu da kabul ettik diyelim, Salih’i göndermen8n manası var mı?
Tut ki mantıkli bir sebep söyledin, biz de kabul ettik ama Salih neden gidiyor?
Haydi ona da eyvallah, Salih de gitsin, ama Salih gönderilir mi be abi?
Nasıl bir kindir bu?
Ne yaptı bu Salih, Salih, Salih, Salih ve Salih sa?..Nejerp de ilk once gitmeli cunku yedek adamdan kaptan olmaz. Kim takar seni kadroya bile giremiyorsan. Sacmaligin daniskasi. Yaratindan fazla zarari olur. Onun yapacagini Setdar hoca yapiyor zaten. Necip bundan sonra hiyerarsi sorunu cikarir.
Salih 2 kere gitmiş.
Semih in altyapısı gelişmemiş, bundan sonra da gelişir mi, çok çalışması lazım.
Kafasını öne eğmeden, saatlerce top sürmesi lazım. Maalesef futbolu tekrar öğrenmesi gerekir. Basketbol da topa bakmadan top sürmek gibi, kafası dik top sürme çalışması gerekir.
- Daha fazla gönderi yükle
https://www.facebook.com/share/r/16G3brEZBz/