Öncelikle eleştiri ayrı daha kendi kurduğu kadroyla resmi maça çıkmamış hocaya gitsin demek ayrı şey bence de renkli medyanın gazına gelmemek lazım .Kişisel kanaatim dere geçilirken at değiştirilmez öyle böyle sezon sonunu görmek lazım. İyi de sende eleştirdin evet eleştirdim ama bu kişisel fikrim gitsin demedim demem. Efendim takım 3 lü oynamış 4 lü oynamış oyuncular guruplaşmış ben anlamam rahmetli Vedat Abi gibi ben beşiktaş sahaya o formayı giyip çıkmışsa kazanmak için elinden geleni yapmış mı yapmamış mı ona bakarım gerisi hikaye . Bana özellikle son 2 maç oyuncuların beden dili saha içi halleri pek iyi görünmedi fazla yüklemeden yorgunlar mı hocaya mı küsler bilmem bilemem ama o parayı alıyorlarsa sahada da elinden geleni yapacaklar yapmak zorundalar.
Uzun zamandır maça gitmedim samptoria maçına bilet aldım gidicem bide canlı gözle izlicem. Bana göre asıl sınav ilk maçta Çağdaş atan lı kayseriye karşı liğde az çok ne yapacağımızın donelerini verir. 3 lü defans 4 lü defans hocaya ahkam kesmek istemem kesememde ama nacizane hala bu takımın en kreatif oyuncusu çilingiri Ghezzal bu adamda sağ önde etkili M.Can sağ öne dönecekmiş dedi inşaallah öyledir.Weghorst’ u Cenk’ i Muleka yı tek kullanma yolu bu adamın ortaları asistleri bırakalım rahat oynadığı yerde kalsın ortada extra efor harcamasın orda Gedson u emirhanı kartal ı gerekirse Ghezzal in yerinede koştururuz 🙂 Amma velakin Atiba dede emekli oldu josef i aricaz gibi duruyor defansın önünde çapa mı dersiniz sübop mu her neyse atiba formayı kaparsa şaşırmam 🙂 Takımın eksikleri gün gibi aşikar umut unda hücum yönü çok zayıf rıdvan da gitti sol bekle sağ stoper olmazsa olmaz bunlar dururken Kenny e 1 milyon verme işini bende anlamadım.Allah aşkına kimi kesecek Cenk imi Weghorst ‘umu mulekaya mı yedek beklesin diye bu para akıl alır gibi değil ne diim herhalde vardır bi bildikleri. Yani uzun lafın kısası yeni sezon yeni umutlar umut kesmek içinde çok erken kalın sağlıcakla maç sonunda müsait olunca samptoria maçında canlı gördüklerimi de yazarım.
Bu maça gitmeyi çok isteyip de gidemeyen biri olara senin maça gitmene çok sevindim kardeşim. Elbette yorumlarını bekleriz.
Bir de hatırlatma yapayım foruma:
Bu taraftar zamanında Ghezzal için de şöyle diyordu: “Bu adam çok yetenekli, tam bir maestro, kanatta harcanıyor. Atın ortaya forvetlerin arkasına deli gibi servis yapsın.” :)))
Şimdi söylenenler ortada..
Mario Gomez geldiğinde “golcü diye son dk getirdikleri adama bak” diyenleri de gördü bu gözler. Hasılı kelam taraftar heyecanlıdır, sadece başarı ister. En ufak bir sendelemede sabretmek yerine veryansın eder. Ama köklü değişimler de stresli bir sabır ister.