Bildiğiniz üzere Sergen hocayı en çok eleştirenlerdendim.Gitmesinin hem kendisi hem de Beşiktaş için en hayırlısı olacağına inananlardandım.Hala da aynı kanıdayım o ayrı.Ama yiğidi öldürsemde hakkını veririm.
Sevgili Önder hocam alt yapı hocası olman senin gençlere değer verdiğin gençleri iyi yetiştirdiğin anlamına gelmez bunu bir netleştirelim.
Seni o U19 takımının başına geçiren Sergen hoca bir genç oyuncu nasıl kazanılır bunun örneğini çok güzel bir şekilde verdi bize.
Nasıl mı verdi?
Ersine geç oğlum kale senin dedi.Hata yapsan da sen oynayacaksın yapmasan da sen oynayacaksın dedi.Çok şükür bir kalecimiz oldu.
Emirhanı bir maç oynatıp 5 maç göstermezsen sen bu çocukları bırak kazanmayı ancak kaybedersin hocam kaybedersin.
Tekrar ediyorum
Alt yapı da görev yapmış olman senin gençleri sevdiğin ya da iyi yetiştirdiğin anlamına gelmiyor.
KOCAMAN BİR HAYAL KIRIKLIGISIN.
Yiğidi öldürürsen böyle ortada cıscıbıldak kalırsın işte. Sergene nankörlük ettiğinizin dolaylı itirafı galiba bu.
Nankörlük ifadesi çok ağır ama Sergenin gitmesi doğru karardı hem kendisi hem Beşiktaş için