Doblocu dayi kursuye cikti, konusma yapiyor. CB, arazi mafyasi, illegal kumar ceteleri, rantcilari, yalakalar, yancilari, kacakcilari, oto galerilerini ve tabii hepsinden onemlsi feto’yi arkasina almis gevrek gevrek konusuyor. O kadar kendine guveniyor ki neredeyse formalite olarak gelmis secime. Adamin suratindan pislik akiyor. Acik acik “herkese ragmen binecem fistiga, vuracam kirbaci” diyor. Hepimizin eli kolu bagli bir tane ruh hastasina esir olmus durumdayiz. Midem bulaniyor izlerken. Demokrasinin zaaflarindan yararlanan bu sunepe adam herkese ayar veriyor. Daha fazla dayanamiyorum ve yatmaya gidiyorum.
Sabah kalkiyorum, telefonu aliyorum elime ve gozlerime inanamiyorum doblocu dayi 5 oyla kaybetmis secimi. Osmanli tokati yemis gibi fotolari var internette. Resmen bir mucize olmus. Cunku bu kadar destege o adamin secimi kaybetmesi mumkun degil gibi gorunuyordu. Ama oldu.
Asil konusulmasi gereken ama halinin altina supurulen bir olay da yasandi bu kongrede. Servet Yardimci olayindan sonra UEFA tam 5 gozlemci gonderdi secime.
Bakin bu oyle boyle bir olay degildir. Bu Turk futbolunun direkten dondugu andir. Inanin bu badem biyik secimi kazansa bizim Avrupadan men konumuz gundeme gelecekti. Durum o kadar ciddiydi. Uzerinden biraz zaman gecsin hep birlikte nasil bir badire atlatigimiz aciga cikacak.
Uzun vadede yüksek beklentim yok.Türkiye’de meselelerin konuşuluş şekline bakarak söylüyorum,ne öyle bir yöneten topluluğu nede öyle bir halk var.Hacıosmanoğlu dönemi trabzondan, cok büyük borç yaparak ve hatırlı bir başarı kazanmadan gitti.Odyakmaz ise tıkır tıkır işleyen kulüp bırakmış denilen doğruysa.
Sadece bulundukları çevre itibariyle beklentim ,(umarım yanıltmazlar) şu anki derin yapılanmanın içinden geçerler.
Sıkıntılar biter mi,bitmez.Bu yapılanma gider,başka yapılanma oluşur.Başta söylediğim gibi öyle bir fikir kadromuz şu anda gözükmüyor.
Ceyhun Kazanci olacak yakinda
Çok idealistsin. Bu ağaçtan bu odun diyorum, sen Ceyhun bekle.
Yazdim senin icin yukarida ;))) @korhan1903
Gelen gideni aratmasın yeter. Ekşi’den beteri olma ihtimali düşük olsa da Hacıosmanoğlu da sizin Trump gibi fevri ve öngörülemez bir tip. Asıl, Koç ile kapışmaya başlarsa seyreyle cümbüşü.
Kapismaz