Yalan yok, hiç güvenmedim,
Bu iş olmaz dedim..
Hatta, sevgili Mürsel Çakır’la -eski forumdayken- yaptığımız bir konuşmada “Sahada gençlik koşar, kalede tecrübe bekler..” demiştim..
Oysa Ersin, beni yanılttı..
Ortalamaya vurmaya kalkarsak, sezon genelinde çok da başarılıydı..
Ne var ki yolun sonuna geldiğimizde tecrübe noksanlığı bariz bir biçimde açığa çıktı..
Örneğin bizim “Haramzade 17” (@Grande) tecrübesiyle Fransa ligini sallıyor, şu sıralarda..
Bu yarışın, özellikle de son virajdaki, yükü Ersin’e ağır geldi, sanki..
Tamam, takımın tamamında bir form düşüklüğü var, kabul..
Ama kalene gelen her topu içeri almak da nedir kardeşim?..
@Ziya hocama katılıyorum, adam 2001 doğumlu, daha 20 yaşında..
Ne var ki, atanın zaten yokken,
Tutanın da olmayınca bunlar geliyor işte başına..
Son maçta, acaba, Utku mu geçse kaleye diyeceğim ama…
…
O da Ersin’le aynı kumaş..
Bilemedim, vesselam..
?????
Üstad devre arasında sakatlık geçmişi olmayan sağlam bi santrafora para bulamayıp alamayan bi başkanla kaleci istemem diyen bi td koca sezonu hiç edip içinden geçti bize de üzüntüsü kaldı. Ne desem boş tamam kadro eksik ilerde kalite yokta iki maç 10 kişi gömülüp Ç.kale gecilmezi oynasak şimdi sampiyonduk luce bu yüzden luce maalesef Sergen de bu yüzden Sergen olarak kalacak 🙁
Kaleye gelene kadar çok tòraşlanacak adam var nsalako mu desem tkmı sahiplenmeyen laicmi mensahmı yoksa kronik sakat abumu bilemiyorum
Ben ersinlik bir sıkıntı göremiyorum. Niye bütün vebal Ersin e kalıyor. Son karşılaşma özelinde konuşacak olursak Ersin bir kalecinin yapması gereken herşeyi harfiyen yapmıştır. Adamların 3 net pozisyon u var ve maalesef 2 sin de nskala ofsayt I bozuyor diğerinde de adamını kaçırıyor. İlk golde Ersin doğru açıdan doğru zamanlamayla çıktı adamın açısını çok iyi kapattı. Öyle ki top geçebileceği tek yerden geçti ve gol oldu. Tamamen şanssızlık. 2. Golde ise adam öyle bir yere vurdu ki pozisyon gereği hiç bir kaleci o topa hareketlenmezdi. Yani yapacak hiç birşey yoktu. 3. Pozisyonlarında gösterdiği refleksle çoğu kalecinin yiyeceği topu kornere çıkardı. Bence ersinlik bir durum yok orta da.
Peki..
Alakası yok açıyı kapatmayacak güzel kardeşim sakatlanma pahasına topa kepenklenecek bu bir.İkincisi öyle konuşuyorsun da ikinci golde zaten nskala gereksizi kabahatli lakin adamın topa vuracağı belli donup kalmayacaksın.Gs maçında bence en önemli belkide şampiynluğu kaybedeceğimz 3.golde ardanın golünde rosier ayağından açtı emre topu aldı kaleci orda o topa bir şekilde müdahale edip pozisyonu savuşturacaktı.Ersinlik bişey göremiyorum diyorsan ne diyelim daha başka.. Son olarak 1-1 rakip 10 kişi nskalanın hücumda bi halt edemediğini göremeyen bir hocam skor 2-1 olmuş necibi ve nskalayı alıyorsa daha hocalık maahiretlerinde sıkıntı vardır.Oyuna anında müdahale edememe sorunu biz kazanırken de vardı çok dile getirdim bu forumda hatta postta paylaştım.Hatay maçından sonra geçen 11 günlük süreçte şampiyonluk giderse ki bence hoca bu psikilojide olursa gider eğer kendini silkelerse bir şansımız olur futbolculara ve sonuçlara sirayet etti çünkü.Hoca konuşalcak çok şey var diyo ama hiç özeleştirisin yaptığını görmedim demekki maçta verdiği kararları doğru görüyo yazık en büyük gaflet kendini kazanırken de eleştirmeyi bilemeyen insandır.Hoca bu gaflete düşmüş ama herkes şak şak edese hoca da kendini göremez.Sergen hocayı çok sevmeme rağmen bunları söylüyorum.
Ersin değil Beşiktaş’ın 1. kalecisi olmak, karpuz dükkanında bile zor iş bulur.
Çok iyi maçlar da çıkardı,
Hiç yenilmeyecek rezil goller de yedi hocam..
Katılıyorum, mütevazi Liğ’imiz için Ersin çok yeterli.. Hedef büyütülmezse aynen devam..